Попфолк певицата Камелия ще дебютира през пролетта в игралното кино. 

...
Попфолк певицата Камелия ще дебютира през пролетта в игралното кино. 
Коментари Харесай

Михаил Билалов пише песни за Камелия

Попфолк певицата Камелия ще дебютира напролет в игралното кино.  Звездата има дребна, само че основна роля в новия филм на един от най-утвърдените режисьори Виктор Божинов " Голата истина за група " Жигули ",  написа в новия си брой вестник „ Галерия “.

Звездата ще играе себе си, тъй като ще се превъплъти в облика на фолк певица. Ще си партнират с Михаил Билалов. Неговият воин Фори е музикант и някогашен водач на рок група “Жигули “, която е на върха на славата си през 80-те. С времето усетите на публиката се трансформират, а музикантите потъват в забвение. Всеки от тях поема по собствен личен път. Неочаквано телефонно позвъняване ги стимулира да не помнят враждите и да се съберат още веднъж. 

Лидерът на „ Жигули “ след настъпване на демокрацията стартира работа в попфолк промишлеността и по този начин се среща с Камелия. Билалов композира песни за нея и безропотно се съобразя с всичките й  желание. В останалите функции феновете ще видят Димитър Рачков, Лилия Маравиля, Филип Аврамов, Август Попов,Параскева Джукелова и други Очаква се продукцията да бъде пусната по кината макар пандемията. Точната дата ще бъде оповестена през април. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР